Lindart
Image default
Home

keuken installatiebedrijf Bonvie voor de perfecte verbouwing van uw keuken

Wij startten ons bedrijf met enkel elektriciens in dienst, een vakgebied dat we kennen als onze broekzak. Ondertussen is Bonvie uitgegroeid tot een installatiebedrijf met vele specialisaties. Zo kun je bij ons terecht voor een badkamer renovatie, maar ook een keuken renovatie. Staat binnenkort de keuken verbouwen in jouw planning en vraag je je af wat er allemaal komt kijken bij een keuken installatie? Wij geven je graag alle informatie die je nodig hebt!

Je wilt de keuken verbouwen, en nu?

De keuken verbouwen is een grote beslissing. Je wilt namelijk dat de keuken perfect naar smaak wordt gemaakt, maar wel binnen het budget. Misschien gebruik je de keuken zeer intensief en dan moet alles natuurlijk wel op de juiste plek staan, zodat jij met plezier kunt kokkerellen. Ook de verbouwing zelf moet snel en netjes gebeuren. Het kan zijn dat je de keuken verbouwen gaat in je nieuwe huis, waar je momenteel nog niet woont. Dat maakt planning nog eens extra belangrijk. Het kostenplaatje en de planning voor de keuken verbouwen zijn natuurlijk afhankelijk van je plannen voor de keuken. Als de indeling min of meer hetzelfde blijft, zal de keukenrenoveren in een minimaal tijdsbestek gebeuren en voor een fijne prijs. Wil je een kookeiland dat er eerst nog niet was en moeten er dus leidingen en kabels getrokken worden? Dan gaat de keuken verbouwen wat langer duren.

Om je goed op de hoogte te brengen van de kosten die je plannen met zich meebrengen, komen we vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in de huidige keuken. Wij denken graag met je mee, zodat jij de keuken van je dromen krijgt, maar wel binnen het budget. Heb je vragen, wensen, of twijfels, leg die dan op tafel, zodat we dit mee kunnen nemen tijdens het brainstormen. Op basis van dit gesprek, wordt er een offerte uitgebracht en we kunnen zelfs al na gaan denken over de planning.
Om goed zicht te hebben op de kosten, moeten we natuurlijk ook bespreken welke materialen je graag in de keuken zou willen hebben. Daarnaast laten we je weten hoe we te werk gaan en de ruimtes die aan de keuken grenzen, beschermen tegen stof en schade.

De keuken van je dromen met een keuken renovatie van Bonvie

Af en toe heb je nood aan verandering in je interieur. Op dat moment biedt een keuken renovatie je dé ideale oplossing. Is je keuken aan vervanging toe of droom je al jaren van stijlvolle keuken? Bonvie helpt je graag met al je renovatieprojecten. Van keuken renovatie tot badkamer renovatie: onze specialisten maken van jouw woning een woning om trots op te zijn! Twijfels? We vertellen je waarom een keuken renovatie een goed idee is!

Een nieuwe keuken zonder hoge kosten

Als je keuken aan vervanging toe is, dan zijn er twee mogelijkheden: een keuken installatie of een keuken renovatie. In de meeste gevallen is een keuken renovatie de beste oplossing. Door te kiezen voor een renovatie, spaar je heel wat geld uit en kan je toch de keuken creëren waar je altijd van droomde! Een keuken installatie kost je al snel heel wat geld. Terwijl dit eigenlijk niet altijd nodig is. Met een keuken renovatie kan je op een veel goedkopere manier een trendy, nieuwe keuken hebben.

De uitstraling van je keuken is erg belangrijk, want de keuken is de plaats waar je dagelijks heel wat uren spendeert. Je kookt er maaltijden voor je gezin en geniet er van belangrijke familiemomenten. De uitstraling van je keuken draagt dus bij aan de sfeer. Door je keuken in een nieuw jasje te steken, worden de momenten met je familie nog leuker. Bonvie tovert je afgeleefde keuken om tot een gezellig decor waarin je de meest bijzondere familiemomenten zal beleven!

Keuken renovatie heeft buiten sfeer en uitstraling nog een ander groot voordeel: het zorgt voor een waardestijging van je huis. Je huis zal veel meer waarde hebben wanneer je je keuken vernieuwd hebt en dat zonder zelf veel kosten te moeten maken. Dat komt goed van pas als je ooit van plan bent om te verhuizen.

Keukenrenoveren: de mogelijkheden

Als je kiest voor de renovatie van je keuken, dan zijn er heel wat mogelijkheden. Bij een keukenrenovatie worden voornamelijk beschadigde onderdelen vervangen, nieuwe keukenmeubelen geïnstalleerd en komt er timmerwerk aan te pas. Toch kunnen de werkzaamheden per project verschillen. Wat er precies allemaal bij je keuken renovatie komt kijken, is afhankelijk van je budget, interieurstijl en voorkeuren. 

https://bonvie-installatie.nl