Lindart
Image default
Home

Leren kleding opnieuw verven

Leren kleding kun je gewoon opnieuw verven. Zo geef je je favorieten leren jas een tweede leven. Goede resultaten bereik je niet zomaar met iedere soort verf. Met de verkeerde verf kun je lelijk op je neus kijken. Dat wil je natuurlijk niet. Je moet wel de goede soort verf kiezen, dus niet de eerste de beste schoenverf. Met echte leerverf kun je je jas er weer uit laten zien alsof die nieuw is. Jassen van leer zijn erg mooi, maar ze kunnen veel sporen van slijtage laten zien en dan zien je er juist erg smoezelig en muf uit. Door het gesleten leer te verven kun je opnieuw genieten van een nieuwe jas terwijl je helemaal geen nieuwe hebt gekocht.

Er is voor dit soort projecten speciaal daarvoor bedoelde leerverf uitgevonden. Het kan lelijk uitpakken als je met andere typen verf aan de slag gaat. Vooral bij jassen, want op jassen moet de verf erg stevig en slijtvast zijn, zodat het tegen de weersomstandigheden kan en de verf moet erg flexibel zijn, anders bladdert deze er na een aantal weken af. De leerfverf van het merk Angelus is eigenlijk de beste verf voor leer. Er zijn maar weinig andere fabrikanten die zulke degelijke verf hebben. Deze verf wordt in de verenigde staten geproduceerd en is sinds jaar en dag de grote favoriet voor het kleuren van leren objecten.

Wat vooral herkenbaar is voor mensen die hun jas willen verven is dat de jassen als eerste slijtage vertonen rond de kraag en waar de mouwen beginnen, maar veder is de jas nog in prima staat. Dan wil je het liefst nog een aantal jaar kunnen doen van je jas. Het mooiste is dat je daarbij ook nog eens een heleboel geld bespaard. De leerverf van Angelus heeft zo’n goede hechting dat deze dan ook jaren blijft zitten. Benieuwd naar Angelus leerverf verkooppunten?