Lindart
Image default
Bedrijven

Schuim van FREEGEN zorgt voor minder schade

Doordat het blusschuim van FREEGEN fluorvrij is en biologisch afbreekbaar is, zorgt het voor minder schade achteraf van het blussen. De brandschade zal er altijd nog wel zijn en ook waterschade is niet te voorkomen. Doordat er echter geen bijtende stoffen gebruikt worden, zal er geen extra schade komen door het blussen. Dat maakt het achteraf veel makkelijker om de schade op te meten en zorgt ook voor een vlottere heropbouw, vooral in de natuur.

Voorkom zoveel mogelijk schade

Bij een brand is er altijd al heel veel schade, waardoor het altijd goed is als u meer schade kan voorkomen. Hoe sneller de brand geblust wordt, hoe minder schade er zal zijn. Dat is ook al een zaak waar FREEGEN bij kan helpen. Iets anders wat FREEGEN heel nuttig maakt is dat het biologisch afbreekbaar is. Het schuim zal zo geen schade aanrichten aan de natuur, waardoor er meer schade voorkomen wordt. Het milieu is immers zeer kostbaar en moet goed beschermd worden. Bij Belgian Fire Safety in Wevelgem kunt u onder andere FREEGEN kopen. Daarnaast kunt u er ook terecht voor heel wat ander brandweermateriaal dat het blussen kan faciliteren. Hoe beter het brandweermateriaal, hoe sneller alles kan verlopen en hoe veiliger iedereen ook is. Brandweerlui moeten goed beschermd worden om heelhuids uit een brand te komen. Ze staan daar immers in de vuurlinie. Door goed brandweermateriaal te gebruiken, voorkomen ze al heel veel risico’s en zorgen ze voor hun eigen veiligheid, die natuurlijk altijd voorop staat. Als het niet veilig is voor een brandweer, kunnen er meerdere slachtoffers vallen dan enkel degenen die aanwezig waren toen de brand ontstond.

Ga voor de beste service

Hoe beter het materiaal, hoe beter de diensten die u zult kunnen aanbieden. Daardoor zullen er ook meer mensen gered kunnen worden en moeten de brandweerlui minder risico’s nemen. Zo zijn ze ook langer bestand tegen de hitte en het vuur en de rookontwikkeling. Dat zijn alleen maar voordelen waar iedereen bij gebaat is.

https://belgianfiresafety.com/freegen/