Lindart
Image default
Aanbiedingen

Uw deurmat voor buiten bij A&D Logomat B.V.

A&D Logomat is leverancier van deurmatten voor buiten met een hoogwaardige kwaliteit. De deurmatten die wij verkopen worden gezien als professionele matten en zullen dan ook jaren lang gebruikt kunnen worden.

Hieronder zullen we een toelichting geven op de verschillende kwaliteit buitenmatten uit ons assortiment zodat u een betere keus kan maken wanneer u op zoek bent naar een buitenmat.

Borstelmat (met logo) als buitenmat

De borstelmat wordt gemaakt door rijen borstels in PVC latjes met elkaar te verbinden.  De borstelmat is een zeer goede schoonloopmat die ideaal is voor buitengebruik en de borstelharen passen zich bij elke stap aan om vuil, zand of sneeuw van de schoenzolen te schrapen. Extreem duurzaam en heavy duty, blijft op zijn plaats en verschuift niet.

Deze deurmat voor buiten is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren en is zowel verkrijgbaar mét als zonder logo. Houd wel rekening met het feit dat gedetailleerde logo’s niet mogelijk zijn op een borstelmat aangezien tekst een minimale breedte dient te hebben van tien centimeter.

Spaghettimat (met logo) als buitenmat

De Spaghettimat wordt normaliter gezien als deurmat voor buiten. Echter kan deze mat ook binnen worden geplaatst of worden gebruikt bij bedrijven met natte ruimtes zoals zwembaden.

De spaghettimat wordt gemaakt van PVC materiaal en wordt gezien als buitenmat door de open rug die ervoor zorgt dat de afwatering goed is. Daarnaast werkt de spaghettimat vuur vertragend.

Spaghettimat lite

De Spaghettimat Lite is een uitlopend model die wij nog op voorraad hebben liggen. Deze kwaliteit is 12mm dik en kan geleverd worden tegen een scherpe prijs. Eventueel is het mogelijk om de Spaghettimat met aanloopprofiel te leveren, dit kan aan iedere gewenste kant.

Spaghettimat Standaard

De Spaghettimat Standaard kan geleverd worden in zeven verschillende kleuren en heeft een dikte van 14mm. Deze kwaliteit heeft een iets dichtere structuur dan de Spaghettimat Lite waardoor deze mat iets steviger is.

Spaghettimat Pro

De Spaghettimat Pro is de enige spaghettimat die geleverd kan worden met logo en heeft een dikte van 16mm. Wanneer deze mat met logo wordt geleverd zal het logo uit een andere mat worden gesneden en zullen alles delen als een puzzel in elkaar moeten worden gelijmd. Aangezien dit meer werk en materiaal kost, is deze mat wel iets duurder.

Houdt bij de spaghettimatten rekening met een standaard rolbreedte van 120cm.

 Logomat Pro Buiten

De Logomat Pro Buiten is onze nieuwste aanwinst.

Deze deurmat voor buiten is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. De mat heeft een duurzaam nylon kunstgras-effect en beschikt over een anti-slip rug. De mat heeft een hoogte van 8mm. Wanneer het veel regent kan er echter wel water blijven liggen op deze buitenmat. Daarom is het mogelijk om de mat met kleine gaatjes te bestellen zodat het water beter wegloopt.

Op deze kwaliteit is het maken van een logo een stuk eenvoudiger dan bij onze Spaghettimat en onze Borstelmat. Daarnaast kan er voor exact dezelfde kleuren worden gekozen als bij onze Logomat Pro en dit betekent dat de Logomat Pro Buiten geleverd kan worden in wel 66 verschillende kleuren!

Meer weten over onze buitenmatten? Ga direct naar de website van A&D Logomat B.V.

https://www.adlogomat.nl/buitenmat/