Lindart
Image default
Mode en Kleding

De Havaianas Netflix collectie

Het Braziliaanse flip-flop merk Havaianas werkt samen met Netflix om een gloednieuwe collectie te maken met vrouwelijke hoofdrollen in de serie.

Serie-fans opgelet, Havaianas lanceert een nieuwe collectie slippers, gemaakt in samenwerking met Netflix. Het doel: vrouwelijke hoofdrollen in de iconische producties van het platform in de kijker zetten en de stem van vrouwen in het algemeen versterken. De collectie omvat 4 paren, waarop 4 hoofdpersonen afgebeeld zijn – Eleven uit Stranger Things, Nairobi uit La Casa De Papel, Maeve uit SexEducation en Yennefer uit The Witcher. Elk van de paren bevat ook een krachtig citaat dat deze vrouwen op scharniermomenten op hun reis door de serie uitspraken.

“De personages werden niet alleen gekozen om hun grote populariteit bij de fans, maar ook om de boodschap die ze uitdragen. We kozen vier vrouwelijke leiders, met verschillende persoonlijkheden en verhalen, maar die iets gemeen hebben: hun kracht,” verklaart Fernanda Romano, algemeen directeur van Alpargatas, het bedrijf dat Havaianas slippers maakt.

EEN HAVAIANAS X NETFLIX COLLECTIE TEENSLIPPERS VOOR VROUWEN
De collectie maakt deel uit van een wereldwijde campagne die gericht is op empowerment van vrouwen met de #FollowMyVoice beweging, die vrouwen wil aanmoedigen altijd te zeggen wat ze voelen en hun verhalen te delen om elkaar te inspireren. Verder moet je, behalve naar de collab, ook op de sociale media uitkijken, want het merk brengt ook een video uit waarin de verhalen worden getraceerd van 4 vrouwen, die zich met de serie-personages en hun persoonlijke worstelingen identificeren. Een mooie manier om te laten zien dat, ook al zijn we allemaal verschillend, ieders verhaal anderen kan helpen om zelfvertrouwen te hebben om het hunne te vertellen.