Lindart
Image default
Home

Beveiliging voor je geliefde bedrijfspand

Een goede bedrijfsbeveiliging is noodzakelijk om de continuïteit van een bedrijf te kunnen waarborgen. Niemand wil natuurlijk dat inbrekers het pand betreden en vervolgens enorm veel schade aanrichten door allerlei waardevolle voorwerpen mee te nemen. Een alarmsysteem installeren kan hierom erg belangrijk zijn om op deze manier indringers buiten te houden. Mochten er toch indringers het pand weten binnen te dringen dan zal het alarmsysteem direct alarm slaan om de inbraak te stoppen en de indringers te laten vluchten. Deze alarmsystemen kunnen op maat worden gemaakt, zodat het pand dat u bezit optimaal wordt beveiligd en zo de kans verkleint op eventueel binnendringen van ongewenste personen.

Waardevol beeldmateriaal

Mocht er toch op een of andere manier binnengedrongen worden door ongewenste personen dan is het altijd fijn als dit vastgelegd kan worden op beeld om vervolgens de daders op het spoor te komen. Door middel van camera beveiliging kunnen er fragmenten worden opgenomen die van pas kunnen zijn voor de politie wanneer zij een onderzoek starten. Naast het feit dat het beeldmateriaal oplevert kan het indringers ook afschrikken, omdat ze weten dat ze gefilmd worden wanneer ze een camera zien hangen.

Het installatieproces

Naast het feit dat alarmsystemen op maat gemaakt kunnen worden is dit ook het geval bij camera beveiliging. Ook de gehele camerasystemen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze vlekkeloos aansluiten op de behoeften van de klant. Wanneer het camerasysteem eenmaal is geïnstalleerd kan het ook ondergebracht worden bij een meldkamer. Deze meldkamer kan vervolgens meekijken tijdens het afsluiten van het pand en zorgt ook weer voor extra beveiliging. Het moment dat er iets gebeurt dat niet hoort dan kan de meldkamer direct de beelden doorsturen naar de politie. Deze beelden komen vervolgens terecht in de videomeldkamer van de politie. Dit geeft de politie alvast een signalement wanneer ze onderweg zijn naar het pand.