Lindart
Image default
Home

Je eigen haar knippen

Zelf je haar doen, op de tutorial video op YouTube zag het er zo makkelijk uit. Je had allemaal verschillende filmpjes; je haar in laagjes knippen, een pony knippen, zelf highlights zetten, je haar verven of alleen je puntjes knippen. In de video’s kwam het er op neer dat er vrijwel niks fout kon gaan. En zo begon je. Je pakte al je materialen bij een en ging beginnen. Eerst je haar nat maken met wat water, vervolgens even doorkammen en dan de schaar erin. Je hebt het filmpje meerdere keren bekeken en was er van overtuigd dat het zou gaan lukken. Nu je naar je haar kijkt heb je al gelijk spijt.. Het is niet mooi recht en je hebt veel spijt want hoe ga je straks weer normaal op school of op je werk kunnen verschijnen? Je kan het wel deels verbergen maar elke dag je haar in een knot dragen is ook niet erg optimaal.

Ondanks dat niet elke kapper even blij zal zijn dat je zelf met de schaar bezig bent geweest, zullen ze er we voor zorgen dat je haar er weer helemaal mooi uit zal zien. Of dit nu gaat om het opnieuw verven van je haar of je haar recht knippen, ze zullen er alles aan doen om je haar weer in een mooie look te krijgen. Zo kan je al terecht bij een kapper Delft zonder afspraak. Maar er zijn ook genoeg andere kappers in Delft waar je terecht kan. Let er wel op dat je niet bij elke kapper kan binnenlopen zonder afspraak. Zij kunnen je haar dan weer helemaal tot nieuw maken, waardoor je niet meer je haar hoeft te verbergen.

Ben je nog opzoek naar een (nieuwe) kapper en heb je even geen idee waar je terecht kan? Neem dan een kijkje bij Onekappers.

https://www.onekappers.nl