Lindart
Image default
Home

Een wellness product van Aqua Vivenda

 

Een wellness product laten inbouwen is niet snel gedaan en het heeft een goed afgestemd proces nodig. Aangezien u lang veel plezier wilt beleven aan de wellness producten is het noodzaak om rustig een aantal stappen te doorlopen voordat u gaat genieten. Het is belangrijk dat een specialist dit proces doorloopt en beoordeeld. Er zijn veel verschillende zwemspa’s, spa’s, zwembaden, buitensauna’s en douches die Aqua Vivenda kan inbouwen.

Een spa van Aqua Vivenda

Aqua Vivenda is al sinds het jaar 2000 gespecialiseerd in buitenspa’s. René Vellekoop importeert de spa’s uit Canada. Daar komen de hoogste kwaliteit spa’s vandaan. In de praktijk gaat er altijd een inspectie bij u thuis aan vooraf, dit heeft er mee te maken dat spa’s maatwerk zijn. Na plaatsing wordt de spa altijd afgevuld en volledig getest en gedemonstreerd.

Zwemspa van Aqua Vivenda

Een zwemspa moet u niet te snel kopen of plaatsen. Zo krijgt u bij een zwemspa van Aqua Vivenda het beste advies. Voor de amateur- en professionele sporter of de geliefde wellness persoon is er bij Aqua Vivenda een zwemspa die het beste bij uw wensen past. Heeft u peuters en wilt u ze alvast leren om tegen stroom in te zwemmen? Dit kan met de veilige zwemspa’s van Aqua Vivenda. Aqua Vivenda voldoet aan de veiligheidseisen van de NVWA.

De overige producten en kwaliteit van Aqua Vivenda

Aqua Vivenda verkoopt ook nog zwembaden, buitensauna’s en douches. Kwaliteit, service en natuurlijk veiligheid staan bij Aqua Vivenda hoog in het vaandel. Alle producten zijn maatwerk en daarom worden er duidelijke afspraken gemaakt en vooraf goed bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Interesse in een product van Aqua Vivenda? Neem dan contact op.