Lindart
Image default
Home

Pand16 – Wand- en vloertegels

Voor alle wandtegels, vloertegels én PVC vloeren die u zich maar kan indenken, kunt u terecht bij Pand 16. Met een team dat bestaat uit jonge enthousiastelingen en ervaren rotten in het vak, weten wij u altijd goed te helpen bij het kiezen van de ideale vloer voor u. Door een variatie aan materialen en soorten waarmee vloer gelegd kan worden, is er daadwerkelijk altijd iets bij voor u. Naast vloeren worden er tevens wandtegels geboden om elke kamer, inclusief muren, enorm op te fleuren. Pand 16 neemt graag met u een kijkje naar de mogelijkheden, spontaan op locatie, of op afspraak!

Wandtegels

Er wordt bij Pand 16 onderscheid gemaakt tussen de soorten wandtegels die worden aangeboden:

Badkamer

Vintage

Witte

Moderne

Stroken

Marmer look

Elke tegel is geschikt voor elke ruimtes, al zijn de badkamertegels geoptimaliseerd om vocht te weerstaan. De vintage wandtegels hebben een authentieke uitstraling, waar de moderne, witte en stroken een wat strakkere uitstraling geven. De marmer look is weer wat chiquer en kan een prachtige toevoeging zijn aan een klassieke ruimte. Natuurlijk kan er door ons geadviseerd worden welke wandtegels nou goed samengaan met bepaalde vloeren. Bij Pand 16 nemen wij hiervoor uitgebreid de tijd met u en helpen u zo veel als nodig is.

Vloertegels en PVC Vloeren

Naast wandtegels worden er ook vloertegels en PVC vloeren aangeboden. Het verschil tussen deze twee vloeren is natuurlijk het materiaal en het gevoel. Maar van elk zijn er voor- en nadelen.

PVC vloeren worden steeds populairder, en niet zonder reden. Het is over het algemeen betaalbaarder dan vloertegels. Daarnaast zijn ze niet zo hard waardoor ze geluiddempend zijn en comfortabel aanvoelen. Ook zijn PVC vloeren gemakkelijk in onderhoud omdat het glad is, anders dan vloertegels die soms veel richels bevatten. Verassend genoeg is het ook nog sterk en duurzaam.

Vloertegels zijn echter natuurlijk nog steviger en niet zo vatbaar voor krassen e.d. zoals andere vloeren. Vloertegels zijn bijvoorbeeld niet snel vatbaar voor viezigheid of steentjes die normaal krassen veroorzaken. Echter voelen deze tegels wel snel koud aan en moet er een oplossing voor bedacht worden. Bij Pand 16 staan we voor u klaar om alles met u door te nemen!

 

https://www.pand16.nl/