Lindart
Image default
Home

Raamuitzetters kopen?

Raamuitzetters worden gebruikt om je raam op een veilige manier te kunnen openen maar ook om te kunnen sluiten. De inbreker tijd dat ze via de deur komen is voorbij inbrekers gaan nu via het raam naar binnen. Het voordeel voor de inbrekers is dat ze een makkelijke toegangsweg hebben en daarnaast vaak ook nog geluidloos. Het beveiligen van je raam wordt tegenwoordig steeds belangrijker, inbrekers vinden hun weg via de kleinste mogelijkheden. 94% van de woningen in Nederland heeft een zwakte punt bij het raam. Dit betekend wanneer een inbreker de kans ziet om naar binnen te komen, zullen ze dit via het zwakste punt proberen. In dit geval dus het raam zonder raambeslag. Raambeslag is er in verschillende soorten, maten en kleuren. Je hebt tegenwoordig zoveel keus. Er bestaan raamsloten, raamuitzetters, raamboompjes, raamkrukken en dan kan ik nog wel even door gaan.

Hoe moet je je raam beveiligen?

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om je raam te beveiligen. Een van de mogelijkheden is raamboompjes, op elk raam twee gekeurde raamboompjes is volgens het SKG keurmerk voldoende. Een andere factor om je raam te beveiligen met raambeslag is raamuitzetters, niet alleen tegen inbrekers maar ook voor de veiligheid van je kinderen. In mijn ogen wil geen enkele ouder dat zijn kind uit het raam valt. Veiligheid is nu voldoende aan het raam maar een tele-uitzetter zorgt er ook voor dat je met een goede windvlaag het raam heel houdt.

Verschillende merken raambeslag

Raambeslag kan je in verschillende merken kopen de meest voorkomende merken zijn Axa, Dulimex en Hoppe. De voorloper in het raambeslag is Axa daarom zal je vaak zien dat je Axa raambeslag nodig hebt. Dulimex heeft vooral een voordeel wanneer je niet zo een groot budget hebt. Het raambeslag van Dulimex is voor een goede prijs leverbaar en heeft daarin tegen een enorm goede kwaliteit verhouding. Hoppe raambeslag zal je niet vaak zien, omdat het raambeslag rare vormen heeft en toch een pittige prijs. Hoppe levert ook alleen raamboompjes en raamsloten. Ons advies is Dulimex raambeslag dit laat je niet teveel betalen voor wat je er voor terug krijgt.

Raamuitzetters kopen?

Er zijn verschillende soorten webshops die raam uitzetters verkopen. Onze tip is ga niet naar een bouwmarkt maar koop je raamuitzetters online. Waarom?, in de bouwmarkt betaal je al snel veel te veel. Een goede webshop is Toplock hier kan je al het soorten raambeslag dus ook raamuitzetters kopen.

https://www.toplock.nl/raambeslag/raamuitzetters