Lindart
Image default
Home

Streetdance lessen volgen in lelystad

Streetdance les Lelystad bij DD Dance Studio 

Streetdance is een van de meest hippe dansstijlen van dit moment. Wat is er immers gaver dan anderen imponeren door rondjes op jouw hoofd te draaien, onmogelijke bewegingen en salto’s te maken en lekker zelfverzekerd te laten zien wat je allemaal in je mars hebt? Als je in Lelystad of omgeving woont, kun je professionele of recreatieve streetdance lessen volgen die gegeven worden door gediplomeerde dansleraren. Onze ervaren instructeurs helpen jou om allerlei trucjes te leren, vergroten jouw creativiteit op de dansvloer en helpen je om jezelf en jouw capaciteiten optimaal te benutten en uit te buiten. Zodat jij straks op straat of in de gymzaal op school de show kunt stelen met nieuwe trucs en technieken. 

Over DD Dance Studio in Lelystad 

DD Dance Studio in Lelystad biedt met zijn streetdance les Lelystad veel meerwaarde aan iedereen die verliefd is op streetdance, deze sport wil leren of zich wil verbeteren door nieuwe skills aan te leren. Onze sportleraren zijn ervaren, sociaal en gedreven. Ze bieden jou de mogelijkheid om regelmatig op te treden en zorgen voor een goede sfeer waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen! Dat is de meerwaarde van streetdance les Lelystad bij DD Dance Studio.

Volg een gratis streetdance les Lelystad 

DD Dance Studio in Lelystad verzorgt met volle passie en en een hoop plezier lessen streetdance. Maar ook hip hop, balletles en andere danssoorten kun je bij ons leren! Bekijk nu onze website www.dddancestudio.nl voor alle mogelijkheden om te beginnen met gave streetdance lessen. Vraag online direct een gratis streetdance les Lelystad aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe tof de sport streetdancen is!