Lindart
Image default
Home

Boonstoppel verf | Linova

Boonstoppel verf

Al meer dan 100 jaar bestaat de verg van Boonstoppel. De verf staat bekend als kwalitatief hoogwaardig, waardoor het schilderwerk er weer als nieuw uit ziet. De moderne technologieën van Boonstoppel Verf zorgen voor een unieke verf met uitmuntende kwaliteit. De fantastische glans, de hoogwaardige kleur en het onderscheidende gebruiksgemak maken de kwaliteit.

Hoogglans en zijdeglans

Het assortiment van Boonstoppel is erg uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit hoogglans en zijdeglans, onderhoudsverf, buitenverf, beits, primers, lakverf en ga zo maar door. U lees het al, voor elke schilderklus kunt u terecht bij Linova. U kunt de hoogglansverf of zijdegansverf gebruiken voor het buiten schilderwerk. De verf staat garant voor een jarenlange bescherming van hout en metaal. En u kunt de verf ook gebruiken op verschillende ondergronden, zoals onbehandelde of kaal gemaakte ondergrond.

Grondverf voor binnen

Een andere optie is grondverf voor binnen. Door de snelle droging kunt u direct beginnen met het aanbrengen van de volgende laag en waardoor er meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht. Het voordeel van het gebruiken van grondverf is dat de verf dezelfde kleur krijgt op elke muur. Zo krijgt u geen verschillende muren door een andere onderlaag. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een diepe donkerblauwe kleur voor in de slaapkamer. Of wat dacht u van een badkamer met een mooie lichte kleur op de muur? Het kan allemaal met de Boonstoppel verf!

Bent u geïnteresseerd?

Om de keuze te maken welke kleur het beste bij u en uw interieur past dan kun je gebruik maken van de online kleurkiezer. Op Linova zijn alle bekende kleurenwaaiers beschikbaar, zodat u keuze heeft uit alle mogelijke kleuren. Heeft u een keuze voor een kleur gemaakt? Pak dan uw winkelmandje vol en profiteer van de gratis verzendkosten bij een bestellingen boven de €50. Wacht niet te lang en bestel uw favoriete kleuren verf nu bij Linova.

https://www.linova.nl/home.aspx