Lindart
Image default
Home

De houten vloer van Bax Houthandel zou ik aan iedereen aanraden!

Mijn huis wordt verbouwd en ik wilde graag een nieuwe houten vloer in mijn huis aanleggen. Ik had al eerder een houten vloer, maar deze was al oud en begon langzaam stuk te gaan, ondanks dat ik hem goed verzorgde. Dus was het tijd om deze vloer te vervangen voor een nieuwe houten vloer!

Waar moet ik een nieuwe houten vloer kopen?

Mijn vorige houten vloer had ik gekocht bij een eenmanszaak in de mijn omgeving. Helaas bestaat hij niet meer, maar heeft een ander het overgenomen. Het was nog steeds een vloerenwinkel, dus ik had een poging gedaan om te kijken of ze daar nog een mooie vloer hadden. Ik heb daar even rondgelopen en na een tijdje ben ik er weggegaan. Ze hadden niet wat ik zocht dus ben verder gaan zoeken in de omgeving. Het geluk zat niet aan mijn kant, want ik kon helemaal geen mooie houten vloer vinden die ik mooi vond in mijn huis. Daarom ben ik maar op het internet gaan zoeken naar een specialist in houten vloeren. Gelukkig kwam ik snel terecht bij het bedrijf Bax Houthandel.

Bax Houthandel

Op de website van Bax Houthandel zag ik meteen dat zij de specialisten waren in houten vloeren, omdat ze allemaal verschillende soorten houten vloeren hebben. Van eiken tot lamelparketten, echt van alles en nog wat! Na een tijdje kijken naar de vloeren was er eentje die mij opviel en er leuk uit zag. Ik had hem meteen besteld, en de mannen van Bax Houthandel kwamen deze vloer zelf bij mij thuis aanleggen. De service was top kwaliteit en snel! Ik geniet nog elke dag van de vloer en heb er totaal geen spijt van!

Contact

Bent u ook benieuwd naar het gehele assortiment van Bax Houthandel? Bekijk deze dan via de website van Bax Houthandel. Daar vindt u alle informatie over de producten en diensten die ze aanbieden. Bovendien kunt u met hen in contact komen via de contactgegevens die op de website staan. U kunt ook uw vragen kwijt in de livechat van Bax Houthandel.