Lindart
Image default
Home

Camerabeveiligingen en meer

Arend Beveiliging levert alles op het gebied van visuele beveiligingsmogelijkheden. Met onze camerabeveiliging zorgt u ervoor dat geen enkele indringer zich eraan waagt om bij u binnen te komen. We leveren vele diverse middelen om het ongewenste gasten moeilijk en onaantrekkelijk te maken om uw huis of bedrijf binnen te komen.

Zo levert Arend Beveiliging cameramasten voor het bewaken van grote vlakten. Met IP camera’s beschikt u over hogere kwaliteit beelden waar u live mee kunt kijken. Zo leveren we een flinke hoeveelheid dome en fish eye camera’s, onder andere van het merk Dahua. Ook zijn er thermische camera’s beschikbaar voor extra beveiliging in de nacht of op donkere locaties.

Huisbewaking

Wilt u er zeker van zijn dat uw huis goed bewaakt is? Met de videobewaking van Arend Beveiliging is het mogelijk kunt u van een afstand meegluren wat er in uw woning gebeurt. Dat kan overigens op grote afstanden. Dus hebt u vakantiehuisjes die u graag beschermt ziet dan is het mogelijk om met de Dahua- en IP camera’s uw woongebieden van extra ogen te voorzien. Uiteraard leveren we nog andere visuele bewakingsoplossingen voor een huis. Zo kunt u bijvoorbeeld een intercomsysteem installeren waarmee u kunt controleren wie er voor uw deur staat. Ook is het mogelijk om met uw gast te communiceren. Indien u ook dergelijke handige huisbewaking in uw woning wilt dan is Arend Beveiliging de perfecte partij om uw veiligheidsinstallaties aan te schaffen.

Zicht op uw bedrijfspand

Niet alleen voor woningen, maar ook aan bedrijven levert Arend Beveiliging professionele camerabewaking. Door masten, domes en thermische opnameapparatuur op tactische plekken in en rondom uw bedrijfspand te plaatsen maakt u het onmogelijk voor inbrekers om binnen te komen. Indien ze dat toch doen zijn ze ver van te voren gezien en staat hun gezicht vastgelegd op een harde schijf.

 

https://arendbeveiliging.nl/