Lindart
Image default
Home

Houtskeletbouw woningen

De houtskeletbouw van 3Bouw is de perfecte keuze voor iedereen die een energiezuinige, milieuvriendelijke en instapklare nieuwbouwwoning wil. Houtskeletbouw voldoet aan alle hedendaagse normen op vlak van energie en afwerking, en is bovendien een snelle en budgetvriendelijke bouwmethode. Een houtskeletbouw woning staat er in een veel kortere tijd dan een stenen woning, en is daardoor een stuk minder duur. Bovendien moet er veel minder rekening gehouden worden met de weersomstandigheden, omdat de woning veel sneller wind- en waterdicht is. Deze droge bouwmethode heeft als bijkomend voordeel dat u meteen aan de afwerking kan beginnen, en dus geen 2 jaar meer in een ongeschilderde woning hoeft te wonen.

Er is geen bouwvocht, dus kan u meteen schilderen of behangen. Hout is een volledig natuurlijk element dat niet belastend is voor het milieu bij de verwerking ervan. Deze woningen zijn uit zichzelf warme woningen, waarin u zeer beperkt moet verwarmen. Houtskeletbouw stamt af van de Scandinavische pionierswoningen. De stevigheid en duurzaamheid is al ruim bewezen en deze bouwmethode leent zich perfect om dikke isolatie aan te brengen. Bovendien zijn de woningen koudebrugvrij en ook dat is een perfmanente energiebesparing.

3Bouw specialiseert zich al jaren in houtskeletbouw en heeft al heel wat prachtige woningen gerealiseerd. In overleg met u bouwen ze uw droomwoning, helemaal afgestemd op uw wensen. In zeer korte tijd kan een perfect instapklare woonst opgeleverd worden, waar u jaren zal van kunnen genieten samen met uw gezin. Bekijk de website van 3Bouw en laat u overtuigen van alle mogelijkheden!

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw