Lindart
Image default
Home

Meubels veilig en vertrouwd opslaan

Ben je specifiek op zoek naar een opslag ruimte waar je tijdelijk je meubels kunt opslaan? Je kunt bij BLOX opslag terecht wanneer je woonachtig bent in Twente. In Hengelo vind je namelijk tal van verschillende opslagruimtes die je kunt huren. Afhankelijk van hoeveel meubels je wilt opslaan kun je op zoek gaan naar een ruimte die aansluit op jouw wensen en eisen. Het huren van een opslagplaats biedt je ontzettend veel voordeel. Meubels opslaan in een droge en verwarmde ruimte met al het nodige verpakkingsmateriaal op voorhand. Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met de persoonlijke service van BLOX zit je altijd goed! Daarnaast is er een goed beveiligingssysteem met een extra optie voor individueel alarm. Zo kun je je meubels opslaan en extra goed beveiligen. Lijkt het je wat om een opslag te huren via BLOX? Lees dan zeker nog even verder, wij gaan je namelijk alles vertellen wat je moet weten over het huren van een opslagruimte voor meubels.

Een ruimte naar wens huren

Je kunt zowel zakelijk als particulier een opslagruimte huren bij BLOX vanaf € 7,50 per maand. Zo wordt het huren van een ruimte nog aantrekkelijker! Daarnaast kun je zelf bepalen welk formaat je een ruimte wilt gaan huren. Heb je een grote inboedel aan meubels op te slaan? Dan is het verstandig om een wat grotere ruimte te kiezen, zodat je niet hoeft te stapelen en de kans loopt dat hierdoor de meubels beschadigen. Gaat het om een relatief kleine inboedel die je tijdelijk kwijt wil? Dan kun je met een kleinere ruimte ook wel uit de voeten. 

Hulp nodig bij het kiezen?

Vind je het lastig om zelf in te schatten welke ruimte je het beste kunt huren? Raadpleeg dan de BLOX keuzehulp. Je ziet hier een overzicht van alle formaten en mogelijkheden.