Lindart
Image default
Home

Taffe industriële tafel, taffe robuuste tafels

Robuuste tafels en vintage tafels worden gemaakt bij Taffe industriële tafels. Voor een unieke eettafel op maat kunt u bij taffe tafels het online aanbod bekijken. Er is een zeer divest aanbod eettafels, vergadertafels, of restauranttafels. Alle maar met uniek ontwerp en industriele en vintage stijl. Er is een aanbod van inhoogte verstelbare tafels gemaakt van gietijzer, laser gesneden tafel onderstellen of gelaste kokerprofielen op maat. Omdat alle tafels van taffe op ambachtelijke wijze met de hand in de werkplaats van taffe in heemstede worden gemaakt. Kan de tafel naar wens met houtsoort naar keuze, snel geleverd worden. Met sommige tafel modellen wel in 10dagen. Ander modellen zoals de in hoogte verstelbare tafels zitten zo complex in elkaar dat die een wat langer levringstijd hebben. In de directe omgeving worden de tafels gratis geleverd en in andere gevallen tegen een lage verzendkosten.  Heeft u nadat u de website van taffe tafels te hebben gezien nog vragen of bent u benieuwd hoe de tafels worden geleverd dan kunt u gerust contact opnemen. 

 

Tinten hout

Bij taffe vintage tafels kan er niet alleen gekozen worden voor het type hout, wagonplanken, eikenhout, oud hout of grenenhout. Ook kan er gekozen worden tussen verschillende soorten verf afwerking in donkere of lichtere tinten. Dus er is een groot aanbod van keuze bij Taffe industriële tafels. Een industriële tafel op maat precies zoals u de tafel wilt. Er kan bij de verschillende soorten hout ook nog gekozen worden voor verschillende soorten afwerkingen. Bij de wagonplanken kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor geborstelde wagonplanken of geschaafde. Bij de geschaafde wagonplanken worden de planken licht geschaafd waarbij de lichter delen naar voren komen. Dit geeft een mooi contrast met de donkere delen. Bij het eiken kan er gekozen worden voor licht eiken of donker eiken. Het donkere eiken is gerookt eiken. Zowel het lichtere eiken als het donkere eiken wordt behandeld met stootvast verf en en wordt behandeld tegen vocht. Waarbij de tafels goed af te nemen zijn bij b.v. koffie of wijnvlekken. 


Staal

Voor een stalen tafel onderstel word voornamelijk voor las verbinden gekozen. Las verbinden zorgen voor een sterke verbindingen tussen 2 staaloppervlaktes wat uitermate geschikt is voor een stalen tafel onderstel. Alle werknemers hebben een passie voor staalbewerking en maken met passie de stalen tafel onderstellen. Ook in hoogte verstelbare tafels, of cranktafels zijn in aanbod bij www.taffe.nl . De in hoogte verstelbare cranktafels kan doormiddel aan een handwiel te draaien op de gewenste hoogte te zetten. Mooi stoer met de stevige vertanding.

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl