Lindart
Image default
Home

Taffe industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel

Taffe, industrieël ontwerp

Bij taffe industiële tafels worden tafels op maat gemaakt, hierbij gebruikt taffe stalen tafel onderstellen en Eiken tafelbladen of wagonplanken tafelbladen. U kunt een eettafel uitkiezen tussen het online aanbod op www.taffe.nl en deze kunt u op elke gewenste maat bestellen. Bij taffe vindt u industriële tafels op maat, tafels met stalen onderstellen en eiken tafel bladen. Deze tafels worden op maat gemaakt. Elk taffe design tafel kun u op welke maat dan ook of kleur tint bestellen. Zie op de keuze in houtsoorten. Deze tafels kunnen doormiddel van een handwiel in hoogte verstelbaar maken. De hoogte is aan te passen naar de gewenste maat. Deze tafel onderstellen zijn gemaakt van gietijzeren tafel onderstellen of lasergeslepen tafelonderstelen. Ook worden er tafel aangeboden die met de hand gelast zijn van kokerprofielen. Deze industriele tafel, tafels zijn zeer robuust omdat het staal wel tegen een stootje kan. Samen met het oude hout komt het stalen onderstel goed tot zijn recht. Deze tafel kunnen doormiddel van een handwiel in hoogte verstelbaar maken. De hoogte is aan te passen naar de gewenste maat. Deze tafel onderstellen zijn gemaakt van gietijzeren tafel onderstellen of lasergeslepen tafelonderstelen. Ook worden er tafels aangeboden die met de hand gelast zijn van kokerprofielen. Deze tafels zijn zeer robuust omdat het staal wel tegen een stootje kan. Samen met het oude hout komt het stalen onderstel goed tot zijn recht. 

 

Taffe, Tafels op maat

Niet alleen voor industriële tafels kunt u bij taffe terecht maar ook voor vintage tafels kunt u bij Taffe terecht. De Taffe tafels worden op maat gemaakt. Elke Taffe tafel, industriele tafel, industriele tafel wordt gemaakt met massief hout, eiken of grenen.  Bij de donker gerookte eiken variant is het gerookte eiken tafelblad geheel donker van kleur. Ook vergrijst eiken of zwart eiken is in hat aanbod bij taffe tafel, industriele tafel, industriele tafels. Bij taffe industriele & Vintage tafels worden voornamelijk hout bladen angeboden. Het houten tafelblad kan worden gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. Voor het eiken kan er gekozen worden voor een strak tafelblad waar de planken aan elkaar zijn gelijmd of voor een tafelblad wat bestaad uit losse planken. De planken worden elk aan het stalen onderstel gemaakt doormiddel van schroeven. 

De wagonplanken kunnen worden geborsteld of geschaafd. Bij de geschaafde wagonplanken zijn de donkere delen goed zichtbaar vergeleken met de lichtere delen die goed naar voren komen bij het schaven. Bij de geborstelde wagonplanken blijven de planken mooi donker van kleur. Bij allebei de varianten kan er gekozen worden voor een afwerking van een stootvaste en vochtbeschermende verf of houtolie. Bij het eiken kan er gekozen worden voor verschillende kleur tinden, van zeer licht tot donker. Bij de donker gerookte eiken variant is het gerookte eiken tafelblad geheel donker van kleur. Ook vergrijst eiken of zwart eiken is in hat aanbod bij taffe industriele tafel. 

 

 

http://www.taffe.nl