Lindart
Image default
Home

Vloertegels restpartij

Vloertegels zijn niet bepaald een goedkope optie voor de vloer maar wel een hele goede investering. Vloertegels gaan namelijk heel lang mee. Je kunt er in principe je hele leven van blijven genieten. Vloertegels zijn bovendien ook nog eens heel erg mooi. Het is dan ook niet zo gek dat je er wat meer voor moet betalen.

Je kunt natuurlijk wel een hoop geld besparen en vloertegels goedkoop kopen. Dit kun je doen door vloertegels restpartij te kopen. Voor een restpartij betaal je veel minder, wel tot zo een 80 procent minder. Een vloertegels restpartij is niet anders dan de vloertegels waar je de volle prijs voor betaald. Het is gewoon een deel van de oude assortiment dat nog niet verkocht is.

Een winkel kan niet jaar in en jaar uit dezelfde vloertegels blijven verkopen. De meeste winkels halen elke jaar een nieuwe assortiment binnen. Wat er nog over is van de oude assortiment moet dan snel verkocht worden met korting. Als er na de kortingen vloertegels overblijven worden deze als vloertegels restpartij verkocht.

Vloertegels restpartij zijn dus gewoon vloertegels waar je veel minder voor betaald. In kwaliteit is er geen verschil. Het is dan ook zeker slim om hier naar op zoek te gaan.