Lindart
Image default
Home

Interieurtips voor de kerst

Sinterklaas ligt alweer achter ons en de kerstbomen staan stiekem al in veel huiskamers te pronken. De kerstkriebels zijn al goed aanwezig en het liefst haal je alles al van zolder om je woning helemaal klaar te maken voor de kerst. Wellicht heb je al wat subtiele versieringen in en rondom je huis geplaatst, maar kan er nog het een en ander aan toegevoegd worden. Met deze leuke tips maak jij interieur helemaal kerstklaar!

Voor welke kerst ga je?

Je kunt natuurlijk gaan voor de traditionele kerst waarin de kleuren rood, goud en groen veel naar voren komen binnen je woning. Waarschijnlijk heeft je moeder ook nog wel leuke spulletjes verborgen liggen waarmee jij je woonkamer kunt oppimpen voor de kerst. In veel winkels vind je kerstspullen in deze stijl, het raakt nooit uit de mode. De scandinavische woonstijl wint steeds meer aan populariteit. Zweeds design gecombineerd met hout en kwaliteitsmeubels kenmerken je interieur. Minimalistisch is hier het codewoord. Om je huis kerstklaar te maken maak je bijvoorbeeld gebruik van kransen met eucalyptus takken. Bepaal dus van te goed voor welke stijl je wilt gaan en pas je versiering hier op aan.

Kerstverlichting

Kerst staat voor gezelligheid en daar hoort sfeerverlichting bij. Je creëert gemakkelijk een gemütliche sfeer in huis door je kerstboom op te lichten met warme lampjes. Let er wel op dat je LED verlichting aangeschaf, dit gaat je veel besparen op je energiekosten! Tegenwoordig komen veel kerstlichtjes ook met een timer en tijdklok, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Om bij thuiskomst meteen in de kerstsferen te geraken hang je een kerst led lichtslang op. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Daarnaast zijn er ook led figuren van acryl, sterren snoeren en ijspegels te koop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stap rond deze tijd een willekeurige bouwmarkt binnen en het eerste waar je tegenaan loopt is de kerstverlichting.

https://mondileder.nl/collectie/