Lindart
Image default
Home

Opslag van bezittingen

Zoekt u naar een mogelijkheid voor opslag van bezittingen? Dan kunt u dat bij ons krijgen. De opslag diensten die we leveren zijn zeer handig en vergemakkelijken het opslagproces aanzienlijk. Zo zullen we met een autolaadkraan een opslagcontainer voor uw woning zetten. Dan kunt u direct vanuit huis uit op loopafstand de opslagbox inladen. Dat betekent dat u dan nooit meer heen-en-weer hoeft te rijden naar een vaste opberglocatie.

Op die wijze wordt opslag erg aantrekkelijk. Wanneer u dan kiest voor renovatie en u uw inboedel tijdelijk kwijt moet kunt u ons meteen langs laten komen om een tijdelijke bergplek voor uw deur neer te zetten. Hetzelfde geldt voor bij een verhuizing. Of als u een winkel heeft en door het seizoen voor een periode meer voorraad hebt kunt u dergelijke opslag ook gebruiken. Waar u het ook voor wilt toepassen onze mensen helpen u graag met de opslag van uw spullen.

Opslaan op een veilige manier

Hebt u geliefde of waardevolle bezittingen die u op een veilige manier wilt opslaan? Dan is onze opslag daarvoor zeer geschikt. We bieden namelijk de optie aan om niet alleen een opslagbox voor de deur neer te zetten, maar ook om deze na het inladen weer mee te nemen. U hebt dan weliswaar geen directe toegang meer tot uw eigendommen, maar deze worden dan wel op een beveiligde plek opgeborgen. Mocht u dus voor meer veiligheid willen kiezen voor opslag dan is dit een goede keuze. Bovendien zijn de opslagcontainer bij ons op die locatie ook nog eens verwarmd wat de goederen in de opslag in een goede conditie houdt.

Andere topdiensten

Met opslag van uw bezittingen komt u al een heel eind. We kunnen u echter ook andere topdiensten aanbieden. Zo helpen we u ook graag een handje tijdens een verhuizing. Daarbij kan onze opslag overigens ook zeer goed van pas komen.

https://www.oomenopslag.nl/